Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. 

Termékek Menü
Magyar
Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > >

Rólunk

A Vinyl & Wood egy fiatal, kreatív design start-up vállalkozás. Célunk és fő motivációnk, hogy az újrahasznosítás gondolatát beemeljük a design világába. Néha eszementnek tűnő ötleteink tökéletes kivitelezéssel és kreativitással ötvözve teljesen új oldalról formálják meg használati tárgyainkat. Ezekben az értékekben rejlik erősségünk, büszkék vagyunk, hogy elképzelésünk egyre nagyobb érdeklődést és teret nyer. A Vinyl & Wood sejtető név, ami arra kíván következtetést adni, hogy termékeink jelentősebb részét a bakelit és fa, mint alapanyag adja. 

A kiegészítők mellett másik fő pillérünk a bolttal egy légtérben megnyitott kávézónk, mely tökéletesen alkot egységet az üzlettérrel, ha belépsz hozzánk. Ugorj be és nézelődés közben kóstolj meg egy jó MANETTI kávét, egyél meg egy finom desszertet és hallgass jobbnál jobb zenéket különleges és kellemes környezetben!  wink

Találkozzunk tehát a Wesselényi utca 23-ban, Budapesten! GET LOST IN WONDERLAND!

Nyitvatartás: HÉTFŐ - PÉNTEK: 8 - 19 óra, HÉTVÉGE: 9:00 - 17 óra között