Ez a weboldal is sütiket használ!

Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. 

Termékek Menü
Magyar
Hungarian hu
English en

Re-Kånken Mini

 Fjällräven Re-Känken mini hátizsák: A Känken Mini teljes mértékben műanyag palackokból újrahasznosított poliészterből készült különleges kiadása. Festéséhez a SpinDye technológiát alkalmazták, amely nagymértékben lecsökkenti a felhasznált víz, energia és vegyszer mennyiségét. Egy formás kis hátizsák az elődeivel azonos zseniális kivitelben, mégis jobb, mert újrahasznosítható egy, a természet erőforrásait védő rendszerben. 
A Re-Känken Mini kis gyerekeknek való, de azoknak a felnőtteknek is, akik kis hátizsákot szeretnének. Tökéletesen elfér benne az óvodai váltóruha, az uzsonna a kiránduláson, hétköznap egy pénztárca, egy üveg víz, egy szendvics stb. A vállpántok hosszúak és állíthatók, így kis és nagy hátra is könnyen be lehet állítani őket. A pántok gombbal rögzíthetők, így nincsenek útban még a legrövidebb állásban sem. 
A fő rekesznek nagy, cipzáras a nyílása, így könnyű belepakolni és kipakolni belőle. A belső hátsó zsebben található polifoam ülőpárna megóvja a hátat a hátizsákban lévő tárgyak nyomásától. Ezenkívül két lapos oldalzsebe és egy cipzáras elülső zsebe is van. Hímzett logó. Címkártya a fő rekeszben.
Nézet:
Rendezés: