Előző
Previous Product Image

Circular Cup (rCUP) pink-fekete 227 ml

4.490 Ft
Következő

Circular Cup (rCUP) kék-fekete 227 ml

4.490 Ft
Next Product Image

Circular Cup (rCUP) krém-fekete 227 ml

4.490 Ft

A Circular Cup egy eldobható papírpoharak újrahasznosításával készült , hőtartó, hordozható csésze Újrafelhasználható. 227ml .

Cikkszám: RCUP004 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Circular Cup-ot az Egyesült Királyság szakértői csoportja fejlesztette ki, amelynek célja az volt, hogy sok tonna hulladékot hasznosítson az eldobható poharakból, amelyeket néhány perc használat után kidobnak. A következő lépés az újrafelhasználható csészék funkcionalitásának javítása volt.

Hisszük, hogy ez a pohár megfelel az összes vásárlói követelménynek 🙂

  • Jobb a világ számára – fenntartható megoldás a hulladék újrafelhasználására.
  • A tégely, amely egyszerre újrahasznosítható és újrafeldolgozható – a használt tégelyeket a tégely gyártásához használták, ráadásul legalább 10 évig tart, majd újra felhasználható.
  • Egykezes nyitás – csak nyomja meg egyszer a fedelet a csésze kinyitásához és bezárásához.
  • 100% tömítés – nincs többé kiömlés a pólókra és hátizsákokra 🙂
  • Nem fogja élvezni a kávét, amikor átfurakszik egy lyukon – egyedülálló megoldás egy ital elfogyasztására a fedél teljes kerületén, amely szimulálja a klasszikus pohárból való ivást
  • A kávé illata – mint ismeretes, a kávé ízét erősen befolyásolja az aromája, amelyet a csésze kinyitása után itt fog érezni, akárcsak a kedvenc csészéből való iváskor

Utasítások és gondozás:

Amikor a fedelet alsó helyzetbe nyomja, a csésze nyitva van. Ha a fedél felül van, a csésze zárva van. Segédeszközként használhatja azt a tényt, hogy amikor a fedél belső oldalán vékony kockázatot lát, a csésze nyitva van. A szivárgás elkerülése érdekében ne töltse fel a poharat a csésze belső oldalán lévő vonal fölé.

A 65 ° C feletti forró ital a gőz miatt vákuumot okozhat a csészében. Ha a fedelet nem könnyű kinyomni kinyitáskor, kissé elforgatva lazítsa meg a fedelet, hogy csökkentse a csésze belsejében lévő nyomást. Ne próbálja erővel összenyomni a fedelet, mert ez kifröccsenhet egy italt vagy gőzt!

Hogyan kell törődni egy csészével?

Minden használat után próbálja meg lemosni a Körlevelet. Csak vízzáró, ha a tömítést és a zárszerkezetet tisztán tartják. Ha megfelelően meg kell mosni a csészét, elhelyezheti a mosogatógép felső emeletén. Ha meg akarsz szabadulni a tea- vagy kávéfoltok maradványaitól, akkor keverj össze egy teáskanál szódát és vizet, és hagyd a csészében 20 percig. Ezután alaposan öblítse le.

Specifikációk:

Tartalom: 227 ml
Magasság: 133 mm fedéllel, 110 mm fedél nélkül
Alsó átmérő: 64 mm
Fedél átmérője: 84 mm
Készült az Egyesült Királyságban

Kosár

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping