Előző
Previous Product Image

Koboard Bare Naked

29.990 Ft

Koboard Second Wave

38.990 Ft

A koboard egy kézzel készített fából készült deszka, amelyet egy parafa hengeren tudsz egyensúlyozni. A környezetbarát olaj alapú bevonat jobb tapadást biztosít, miközben védi a táblát.

Cikkszám: KBSW1 Kategória: Címke:

Leírás

A koboard egy kézzel készített fából készült deszka, amelyet egy parafa hengeren tudsz egyensúlyozni. A környezetbarát olaj alapú bevonat jobb tapadást biztosít, miközben védi a deszkát. Hogy segítsünk megtalálni az egyensúlyt, a deszkát hullámmintákkal díszítettük, melyet saját tervezőnk, Vince Marek készített. Képzeld el, hogy a tenger finoman hullámzik ki a partra, szinte érezni fogod a szelet a hátadon, miközben elsajátítod az egyensúly művészetét.

Maga a deszka méretei tökéletesen kiegyensúlyozottak, és mindkét végén dugókkal vannak megtámasztva. A parafahenger a koboard élmény igazi különlegessége. Elég erős ahhoz, hogy egyensúlyozz rajta, de egy érzékeny felületet is biztosít, mely egyrészt elnyeli a súlyt másrészt tökéletesen reagál minden mozdulatodra.

A fa és parafa kombinációja elősegíti, hogy minél több időt tudj a deszkán tölteni, mellyel fejlesztheted az egyensúlyérzéket. A koboard készlet stílusos pamuttáskával érkezik, így bárhová magaddal viheted.

Műszaki adatok:
Tábla méretei: 760 x 320 mm
Deszka súlya: 1900 g
Henger méretei: 400 x 100 mm
Görgő súlya: 750 g

A csomag tartalma: fa deszka, parafa henger, vászontáska és a tartó állvány is.

Kosár

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping