Barion Pixel
Előző
Previous Product Image

Napszemüveg Recovery

30.500 Ft
Következő

Napszemüveg Halfmoon Magic black

26.000 Ft
Next Product Image

Napszemüveg Air Heart caramel

23.500 Ft

Meghan Markle és Olivia Palermo kedvence, az Air Heart sziluett a Le Specs ikonikus stílusa. A macskaszemre emlékeztető drámai és túlméretezett arányokkal stílusos vastag karamell színű kerettel és elegáns fém Le Specs berakással tervezték, prémium khaki színű lencsékkel.

Elfogyott

Cikkszám: LSP2002215 Kategória: Címkék: ,

Leírás

1979 óta készítenek ikonikus és kéretlenül merész napszemüvegeket, amelyeket nemzetközileg ismert és befolyásos személyek is imádnak mint például; Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga, Meghan Markle és Justin Bieber.

Folyamatosan a tökéletességre és minőségre törekszünk, így minden egyes Le Specs napszemüveget kézzel csiszolnak és fejeznek be kivételes gyártási és műszaki szakértelem felhasználásával, hogy minden egyes pár tökéletesen megfeleljen a minőségi elvárásoknak. Minden Le Specs napszemüveget átfogóan tesztelnek, hogy megfeleljenek a szigorú nemzetközi szabványoknak, s kivétel nélkül olyan lencsékkel vannak felszerelve, amelyek 100%-os UVA / UVB / UVC védelemmel rendelkeznek és a káros kék fényt is megszűrik 400 nm-ig.

Technikai információk:
LENCSE SZÍNE: KHAKI MONO
UV VÉDELEM: KATEGÓRIA 3
LENCSE SZÉLESSÉGE: 51
ORR NYEREG: 22
SZÁR HOSSZÚSÁG: 144

Kosár

1

Részösszeg: 2.890 Ft

KosárPénztár