Előző
Previous Product Image

Napszemüveg Recovery

30.500 Ft
Következő

Napszemüveg Halfmoon Magic black

26.000 Ft
Next Product Image

Napszemüveg Evermore

23.500 Ft

Egyszerűen menő, az EVERMORE a tökéletes pilóta napszemcsi a mindennapokra. Mindkét lencsén igazi fényűző fémcsík fut körbe így a napszemüveg klasszikus mindennapi megjelenést biztosít férfiaknak és nőknek egyaránt. Állítható orrpárnák a testreszabott illeszkedés érdekében.

Elfogyott

Cikkszám: LSP2002285 Kategória: Címkék: ,

Leírás

1979 óta készítenek ikonikus és kéretlenül merész napszemüvegeket, amelyeket nemzetközileg ismert és befolyásos személyek is imádnak mint például; Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga, Meghan Markle és Justin Bieber.

Folyamatosan a tökéletességre és minőségre törekszünk, így minden egyes Le Specs napszemüveget kézzel csiszolnak és fejeznek be kivételes gyártási és műszaki szakértelem felhasználásával, hogy minden egyes pár tökéletesen megfeleljen a minőségi elvárásoknak. Minden Le Specs napszemüveget átfogóan tesztelnek, hogy megfeleljenek a szigorú nemzetközi szabványoknak, s kivétel nélkül olyan lencsékkel vannak felszerelve, amelyek 100%-os UVA / UVB / UVC védelemmel rendelkeznek és a káros kék fényt is megszűrik 400 nm-ig.

Technikai információk:
LENCSE SZÍNE: SILVER MIRROR
UV VÉDELEM: KATEGÓRIA 3
LENCSE SZÉLESSÉGE: 58
ORR NYEREG: 15
SZÁR HOSSZÚSÁG: 142

Kosár

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping