Előző
Previous Product Image

Napszemüveg Recovery

30.500 Ft
Következő

Napszemüveg Halfmoon Magic black

26.000 Ft
Next Product Image

Napszemüveg Frofro Cherry

23.500 Ft

Túlméretezett, négyzet alakú formájával, amely soha nem fog kimenni a divatból, a FroFro Cherry egy nagyszerű gardrób alapanyag gyakorlatilag minden arcformához. Úgy készítették, hogy stílusa bárkihez illeszkedik, akik keskeny orrnyereggel vagy magas arccsonttal rendelkeznek. Mindkét száron fém Le Specs zászló berakással díszítve.

Elfogyott

Cikkszám: LAF2128430 Kategória: Címkék: ,

Leírás

1979 óta készítenek ikonikus és kéretlenül merész napszemüvegeket, amelyeket nemzetközileg ismert és befolyásos személyek is imádnak mint például; Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga, Meghan Markle és Justin Bieber.

Folyamatosan a tökéletességre és minőségre törekszünk, így minden egyes Le Specs napszemüveget kézzel csiszolnak és fejeznek be kivételes gyártási és műszaki szakértelem felhasználásával, hogy minden egyes pár tökéletesen megfeleljen a minőségi elvárásoknak. Minden Le Specs napszemüveget átfogóan tesztelnek, hogy megfeleljenek a szigorú nemzetközi szabványoknak, s kivétel nélkül olyan lencsékkel vannak felszerelve, amelyek 100%-os UVA / UVB / UVC védelemmel rendelkeznek és a káros kék fényt is megszűrik 400 nm-ig.

Technikai információk:
LENCSE SZÍNE: KHAKI GRAD
UV VÉDELEM: KATEGÓRIA 3
LENCSE SZÉLESSÉGE: 56
ORR NYEREG: 17
SZÁR HOSSZÚSÁG: 150

Kosár

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping