Előző
Previous Product Image

Napszemüveg Halfmoon Magic black

26.000 Ft
Következő

Napszemüveg Neptune Deux

30.000 Ft
Next Product Image

Napszemüveg Lost Legacy

25.500 Ft

Ikonikus és klasszikus LOST LEGACY napszemüvegünk az 50-es évek Hollywoodjának varázsával és kifinomultságával. Stílusos kerek sziluett és kis arányok, állítható orrpárnákkal és rugós zsanérokkal felszerelve a személyre szabott, kényelmes illeszkedés érdekében. Arany színben, lágy színátmenetes lencsékkel a légies és klasszikus megjelenés érdekében. Robusztus fémváz, allergiamentes, párnázott PVC orrpárnákkal. Törés- és karcálló polikarbonát lencsékkel.

Elfogyott

Cikkszám: LSP2102345 Kategória: Címkék: ,

Leírás

1979 óta készítenek ikonikus és kéretlenül merész napszemüvegeket, amelyeket nemzetközileg ismert és befolyásos személyek is imádnak mint például; Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga, Meghan Markle és Justin Bieber.

Folyamatosan a tökéletességre és minőségre törekszünk, így minden egyes Le Specs napszemüveget kézzel csiszolnak és fejeznek be kivételes gyártási és műszaki szakértelem felhasználásával, hogy minden egyes pár tökéletesen megfeleljen a minőségi elvárásoknak. Minden Le Specs napszemüveget átfogóan tesztelnek, hogy megfeleljenek a szigorú nemzetközi szabványoknak, s kivétel nélkül olyan lencsékkel vannak felszerelve, amelyek 100%-os UVA / UVB / UVC védelemmel rendelkeznek és a káros kék fényt is megszűrik 400 nm-ig.

Technikai információk:
LENCSE SZÍNE: SMOKE GRAD
UV VÉDELEM: KATEGÓRIA 3
LENCSE SZÉLESSÉGE: 52
ORR NYEREG: 21
SZÁR HOSSZÚSÁG: 145

Kosár

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping