Előző
Previous Product Image

Napszemüveg Halfmoon Magic black

26.000 Ft
Következő

Napszemüveg Neptune Deux

30.000 Ft
Next Product Image

Napszemüveg Outta Love

28.500 Ft

A ’90-es évek magabiztosságát sugárzó ikonikus OUTTA LOVE napszemüvegünk formája a kilencvenes évek minimális megjelenését kínálja. Ez a vékony, karcsú, ovális forma modern egyenes profillal és a Le Specs jellegzetes arany fém berakásával készült. Méretéből adódóan remekül kiegészíti az arcot anélkül, hogy elrejtené legszebb vonásait.

Elfogyott

Cikkszám: LSP1802498 Kategória: Címkék: ,

Leírás

1979 óta készítenek ikonikus és kéretlenül merész napszemüvegeket, amelyeket nemzetközileg ismert és befolyásos személyek is imádnak mint például; Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga, Meghan Markle és Justin Bieber.

Folyamatosan a tökéletességre és minőségre törekszünk, így minden egyes Le Specs napszemüveget kézzel csiszolnak és fejeznek be kivételes gyártási és műszaki szakértelem felhasználásával, hogy minden egyes pár tökéletesen megfeleljen a minőségi elvárásoknak. Minden Le Specs napszemüveget átfogóan tesztelnek, hogy megfeleljenek a szigorú nemzetközi szabványoknak, s kivétel nélkül olyan lencsékkel vannak felszerelve, amelyek 100%-os UVA / UVB / UVC védelemmel rendelkeznek és a káros kék fényt is megszűrik 400 nm-ig.

Technikai információk:
LENCSE SZÍNE: GREEN MONO
UV VÉDELEM: KATEGÓRIA 3
LENCSE SZÉLESSÉGE: 51
ORR NYEREG: 17

Kosár

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping