FAQ

Any questions?

Any problem?

Fizetni webshopunkban bankkártyával tudsz, az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. A kártyás fizetésnél lehetőséged van Barion fiók létrehozására, de regisztráció nélkül is tudsz leadni rendelést.

Amennyiben utánvétes fizetést választottál, úgy a futárnál fogsz tudni fizetni készpénzben vagy bankkártyával. Illetve személyes átvétel esetén átvételkor is tudsz fizetni készpénzben vagy bankkártyával a Wesselényi utca 23. alatti üzletünkben.

A kiszállítást a Csomagpiac Kft. biztosítja. A rendelés beérkezését követően 1-2 munkanapon belül átadjuk a rendelésedet a futárszolgálatnak. A kiszállítás átlagosan 3-4 munkanapot vesz igénybe, de a kiszállítás várható időpontjával kapcsolatban a Csomagpiac Kft. további tájékoztatást fog emailben küldeni.

Természetesen igen. Rendelésedet ingyenesen átveheted személyesen a Wesselényi utca 23. alatti üzletünkben minden nap 8 és 5 között. Várunk a VINYL & WOOD-ban frissen őrölt kávéval, házi készítésű sütikkel és ütős toast szendvicsekkel is. Nézz be hozzánk a hét bármely napján.

Bármilyen probléma esetén elérsz minket telefonon a+36 70 432 6070 vagy a +36 70 363 1352-es telefonszámokon vagy eamilben a hello@vinylandwood.hu email címen.