Rólunk.

KIK VAGYUNK

bakelittől a
kávézóig.

A sztorink még évekkel ezelőtt kezdődött, mikor hárman jóbarátok: Nick Balázs, Farkas Dani és Sződi Tamás gondoltunk egy nagyot és megnyitottuk kis üzletünket, a VINYL & WOOD-ot. Kezdetben bakelitlemezekből készült órákat és más magyar tervezők által készített termékeket árultunk.

A nagy álmunk viszont egy olyan hely volt, ahol a nézelődéshez minőségi kávéval, szendvicsekkel és sütikkel is vendégül láthatunk. Az álomból szerencsére valóság lett s megszületett a Wesselényi utca 23 alatti üzletünkben a mai VINYL & WOOD. Get lost in Wonderland.

Reggeliző & kávézó.

Ütős toast szendvicsekkel, házilag készült süteményekkel és hamisítatlan olasz Manetti kávéval várunk Titeket a hét minden napján. Mert ki mondta, hogy BRUNCHOLNI. csak hétvégén lehet.

LIFESTYLE STORE.

Újrahasznosított, környezetbarát home & fashion termékek, fullos kiegészítők a trendi hétköznapokra. Nemzetközi és magyar designer termékek széles választékával készülünk Nektek.

WONDERLAND.

„DESTROY NEGATIVE ENERGY WITH THE POWER OF MUSIC”.
Nálunk elfelejtheted a hétköznapok szürkeségét, egyedi hangulattal, változatos zenei stílusokkal és különleges eseményekkel várunk Titeket.

VÉLEMÉNYEK

RÓLUNK MONDTÁK.

Review us.

értékelj minket TE IS.